Nieuws / News

23 september 2022 is Holly bevallen 🧡

 

Inmiddels is er ook heel wat nieuws te vertellen vanuit de showring!

Zowel Monki als Wiebe hebben op 4 shows de 4 benodigde CAC's weten te behalen voor hun definitieve Belgisch Kampioens titel. Wat natuurlijk ontzettend leuk is, is dat ze beide maar 4 shows nodig gehad hebben!

Daarnaast zijn we ook in Duitsland onderweg geweest. Monki heeft in Dortmund meegedaan en 2 mooie plaatsingen behaald.

Samen met fokker vriendin Conny hebben we een langere reis gemaakt richting Stuttgart. Daar maakte Jojo zijn showdebuut. Ondanks zijn zenuwen wist hij de keurmeester te overtuigen en behaalde zijn 1e CAC vanuit de tussenklas die hij knap wist te winnen. Monki behaalde een mooie 3e plaats, en Wiebe kreeg een uitmuntend in de kampioensklas. Alle klassen waren erg groot, maar het was erg gezellig!

 

In verband met de pupjes showen we nu even niet, ik ben toch altijd een beetje bang voor alles wat je meeneemt vanaf een show naar huis. Pupjes zijn erg vatbaar, vandaar de keus om even een showpauze in te lassen.

In de herfst hopen we weer onderweg te gaan en een aan een aantal show deel te nemen.

 

Het beloofd een warme zomer te worden, laten we er allemaal van genieten en proberen om onze hondjes het zo aangenaam mogelijk te maken.

We Rocked the showring!

Op de CAC Show in Schwelm behaalde Wiebe in de tussenklasse de 1e plaats met zijn eerste Duitse Kampioenschapspunt!
Monki werd 3e in de openklasse met een uitmuntende kwalificatie.

 

2 weken later zijn we naar de CACIB show in Lingen geweest. Wiebe behaalde in de tussenklas een 2e plaats uitmuntend, maar de ster van de dag was Monki. Hij won de openklasse met CAC, en werd reserve beste reu dus kreeg hij ook het res. CACIB!

 

Mega trots op mijn knappe mannen!!

Welkom op onze nieuwe website! Welcome to our brand new homepage!